Ομπράντοβιτς: «Οι φιλοδοξίες της Μονακό είναι ίδιες με πέρυσι»

Σάσα Ομπράντοβιτς

i

Σάσα Ομπράντοβιτς/ ©Intime

Ομπράντοβιτς: «Οι φιλοδοξίες της Μονακό είναι ίδιες με πέρυσι»

Νίκος Καλαμπάκας 20:35 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 21.09.2023

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, ανέλυσε τους στόχους της ομάδας του.

Τους στόχους της Μονακό για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες ανέλυσε ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς μίλησε μεταξύ άλλων για τα πολλά προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας με πρώτο και καλύτερο την απουσία του Κέμπα Ουόκερ, ενώ είπε ότι οι παίκτες του έχουν μπροστά τους φέτος μια μεγάλη πρόκληση, αυτή του να επαναλάβουν φέτος τα περσινά τους επιτεύγματα, όταν στέφθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας και συμμετείχαν στο Final 4 της Euroleague.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις απουσίες της Μονακό στη διάρκεια της προετοιμασίας, εκεί όπου στερήθηκε τις υπηρεσίες πολλών παικτών του επειδή είτε ήταν τραυματίες, είτε είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στο Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των Μονεγάσκων:

«Τα φιλικά δεν μας έδωσαν μια εικόνα για το πώς θα είμαστε γιατί είχαμε πολλές απουσίες. Ο Κέμπα Γουόκερ, ο Ζαϊτέ, ο Λόιντ και ο Χολ έκαναν ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα, ενώ οι διεθνείς Ουατάρα, Ταρπέι και Οκόμπο, έκαναν 1-2 προπονήσεις και ο Μοτιεγιούνας μόλις ενσωματώθηκε. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή στην αρχή της σεζόν.

» Οι προσδοκίες μας δεν μπορεί να είναι μικρότερες από πέρσι. Θα πρέπει να θέσουμε υψηλούς στόχους και να δουλέψουμε για να τους πετύχουμε γνωρίζοντας πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Πάντα θα πρέπει να θεωρούμε την παρουσία στα playoffs μεγάλο επίτευγμα και την πρόκριση στο Final 4 σαν κάτι πολύ σπουδαίο».

Tags: