Ουίλιαμς: «Χαρούμενος για την προσπάθεια, στεναχωρημένος που δεν τα καταφέραμε»

Ντέρικ Ουίλιαμς

i

© Intime

Ουίλιαμς: «Χαρούμενος για την προσπάθεια, στεναχωρημένος που δεν τα καταφέραμε»

Sportal newsroom 00:45 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 24.02.2023

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς στεναχωρήθηκε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι, όμως τον χαροποίησε η διάθεση που έδειξε η ομάδα του να γυρίσει την κατάσταση.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Ντέρικ Ουίλιαμς η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικάνος των πρασίνων στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα σημείωσε ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να κερδίσει όμως όπως σημείωσε θα πρέπει να κρατήσουν την ενέργεια και την επιθυμία τους για τη νίκη που βγήκε στο παρκέ. Παράλληλα δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την ήττα

Σερέλης: «Είμαστε μια winning team»
EUROLEAGUE

23:52 - 23.02.2023

Σερέλης: «Είμαστε μια winning team»

Ο Χρήστος Σερέλης στο ντεμπούτο του μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στο Mediolanum Forum και την ήττα που γνώρισε από την Αρμάνι Μιλάνο υποστήριξε πως θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία προσέγγισης των αγώνων.

«Είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε. Στο τέλος είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια. Νιώθω άσχημα για όλους μας, είμαι στεναχωρημένος για το ότι παλέψαμε για 40 λεπτά αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το σουτ στο τέλος, έχει αυτοπεποίθηση ο Μπέικον, πιστεύουμε και εμείς σε αυτόν», είπε αρχικά.

Για τον Γιώργο Σερέλη και αν άλλαξε κάτι: «Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Είμαστε μαζί μόνο για τρεις ημέρες. Μιλάμε για την επιθυμία, την ενέργεια, τη διάθεση και το πάθος. Και αυτό κάναμε σήμερα και αυτό θα κρατήσουμε από το παιχνίδι».

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο: «Είναι παγκόσμιος ο Παναθηναϊκός, είναι μεγάλο brand name είμαστε χαρούμενοι που βρέθηκαν εδώ και μας στήριξαν».