Ουόκαπ: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ουόκαπ: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"

Νίκος Καλαμπάκας 17:21 - 09.01.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ο παίκτης που μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (10/1) για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο ίδιος επισήμανε ότι το γήπεδο της Μπάρτσα είναι από τα αγαπημένα του, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καλό ρυθμό και πρέπει να τον διατηρήσουν.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, εκεί όπου την Τετάρτη 10/1 θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο Τόμας Ουόκαπ εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά στις δηλώσεις για το ματς. 

Ο ίδιος αρχικά στάθηκε στον καλό ρυθμό που έχει η ομάδα του αυτή την εποχή: «Έχει να κάνει με εμάς. Έχουμε έναν καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή, παίζουμε πολύ καλύτερα, είμαστε υγιείς. Νομίζω ότι πάει καλά και συνεχίζουμε».

Για την έδρα των Καταλανών, ο Ουόκαπ είπε: «Είναι ένα σπουδαίο γήπεδο, ένα από τα αγαπημένα μου, επειδή είναι μικρό, οι οπαδοί είναι ακριβώς από πάνω, δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αλλά ναι είναι ένα από τα αγαπημένα μου γήπεδα να παίζω σε ολόκληρη την Euroleague».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης