Με 13 παίκτες στην Ισπανία ο Ολυμπιακός - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής
i

© Intime

Με 13 παίκτες στην Ισπανία ο Ολυμπιακός - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής

Γιώργος Γαβριλάκης 15:31 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 09.01.2024

Δύο αγώνες επί ισπανικού εδάφους θα δώσει στο πλαίσιο αυτής της... διαβολοβδομάδας ο Ολυμπιακός (με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε 13 παίκτες στη αποστολή, αλλά όχι τους Μιχάλη Λούντζη, Τζορτζ Πάπας και Γιώργος Τανούλη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την μίνι περιοδεία του στην Ισπανία, εκεί όπου θα συναντήσει στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (10/1) και δύο μέρες αργότερα στη Βιτόρια την Μπασκόνια, για τους δύο αγώνες -της 20ης και της 21ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

O κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συμπεριλάβει δεκατρείς παίκτες στην αποστολή και εντός αυτής δεν εντάσσονται ο Μιχάλης Λούνζης, ο Τζορτζ Πάπας και ο Γιώργος Τανούλης. 

Αντίθετα, απαρτίζεται αυτή (η αποστολή) από τους Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάνααν, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Ίγκνας Μπρανζτέικις, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φιλίπ Πετρούσεφ. 

Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες της πρώτης... διαβολοβδομάδας για το 2024 (με Μιλάν και Μονακό), ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται εκτός των συνόρων με καλό μομέντουμ, καθώς προέρχεται συνολικά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»
EUROLEAGUE

11:25 - 09.01.2024

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Ένας σταρ της Euroleague αποκλειστικά στο Sportal. Ο Σέιν Λάρκιν παίρνει τ' όπλο του και μοιράζει ατάκες για τον Εργκίν Αταμάν και τη σχέση του με τον Τούρκο κόουτς, τον φετινό Παναθηναϊκό AKTOR, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Το ρεκόρ του είναι 11-8 (όπως και του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τρίτη 9/1 την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ) και έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους ετοιμάζεται για μία ακόμα (διαδοχική) διπλή αγωνιστική με στόχο να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!