Η απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ σχετίζεται με τον Μάικ Τζέιμς;

Κέμπα Ουόκερ

i

© Monaco

Η απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ σχετίζεται με τον Μάικ Τζέιμς;

Η Μονακό πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή, κάνοντας δικό της τον Κέμπα Ουόκερ, με τον General Manager των Μονεγάσκων, Ολέξι Γεφίμοβ, να αναλύει την κίνηση της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Ο Κέμπα Ουόκερ είναι ο νέος παίκτης της Μονακό, με τους Μονεγάσκους να ολοκληρώνουν μία σπουδαία μεταγραφή, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον 33χρονο NBAer με την σπουδαία καριέρα στο πρωτάθλημα της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Ο General Manager της Μονακό, Ολέξι Γεφίμοβ, μίλησε στο BeBasket καια ανέλυσε τα δεδομένα σχετικά με την απόκτηση του Αμερικανού πόιντ γκαρντ, τονίζοντας παράλληλα πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν σχετίζεται με το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε ο General Manager της Μονακό, Ολέξι Γεφίμοβ

 «Πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζετε πως είχε έρθει στη Μονακό ινκόγκνιτο πριν από μερικά χρόνια μαζί με άλλους αθλητές. Νομίζω το 2019. Συνεπώς ξέρει το Πριγκιπάτο, είχε προπονηθεί στο γήπεδό μας. Όχι μόνο παίρνουμε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Περιμένουμε να ταιριάξει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Είναι μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν παίκτη αυτού του επιπέδου και ταυτόχρονα μία προσωπικότητα που ταιριάζει στο κλαμπ πολύ καλά. Η υπογραφή αντιπροσωπεύει και ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της Μονακό ως όνομα, όχι μόνο στο παρκε».

Μάικ Τζέιμς Μάικ Τζέιμς/ ©Intime

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν σχετίζεται αυτή η κίνηση της απόκτησης του Κέμπα Ουόκερ με το μέλλον του Μάικ Τζέιμς ο GM της Μονακό ήταν ξεκάθαρος: «Καθόλου. Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν. Μπορεί ακόμα να ενεργοποιήσει μία ρήτρα αποδέσμευσης στις επόμενες δέκα μέρες, αλλά από την πλευρά μας δεν θα το κάνουμε».