Το πρόγραμμα της ημέρας με τους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το πρόγραμμα της ημέρας με τους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γιώργος Γαβριλάκης 08:32 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 09.09.2023

Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό (Γερμανία-Σερβία) και τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο (ΗΠΑ-Καναδάς) στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σάββατο (9/9) εμφανίζονται δύο αγώνες κατάταξης. Αυτός της Ιταλίας με την Σλοβενία, αλλά και το ματς Λετονία-Λιθουανία.

Οι περισσότερες διαφορές έχουν λυθεί, αλλά απομένουν οι κρίσιμες. Αυτές που θα καθορίσουν ποια μετάλλια θα δοθούν και που. Η ώρα του τελικού της Κυριακής (10/9), τότε που η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Σερβία, πλησιάζει. Μέχρι τότε όμως, έχουμε στο καλεντάρι τις «μονομαχίες» του Σαββάτου (9/9) που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα -αφού έχουν μοιραστεί και οι απευθείας προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες- αλλά έχουν ενδιαφέρον. 

Κυρίως γιατί η σκληροτράχηλη Ιταλία παίζει (11:45) με την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς για τις θέσεις κατάταξης 7-8, ενώ λίγο αργότερα (15:30) δύο ομάδες της Βαλτικής που εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις και το παιχνίδι τους αναμετρώνται για τις θέσεις 5-6. Συγκεκριμένα, η Λετονία, που έχασε στο... σουτ την πρόκριση στον ημιτελικό (στο ματς με την Γερμανία) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Λιθουανία

Το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
11:45 (θέσεις 7-8) / Ιταλία - Σλοβενία (EΡΤ 1, Novasports)  
15:30 (θέσεις 5-6) / Λετονία - Λιθουανία (EΡΤ 1, Novasports)

Team USA: Το μαύρο κουτί της αποτυχίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIBA WORLD CUP

08:25 - 09.09.2023

Team USA: Το μαύρο κουτί της αποτυχίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Από την προσέγγιση των αγώνων, μέχρι τον τρόπο που αντιμετώπισαν το τουρνουά. Και από το ροτέισιον, ως τους παίκτες που απογοήτευσαν. Το Sportal ανοίγει το μαύρο κουτί της αποτυχίας της Team USA, που για δεύτερο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο έμεινε μακριά από το χρυσό μετάλλιο.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
11:30 (θέσεις 3-4) / ΗΠΑ - Καναδάς (EΡΤ 1, Novasports Start)
15:40 (τελικός) / Γερμανία - Σερβία (EΡΤ 1, Novasports)


Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.