Γιατί η Εθνική δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει τον τραυματία Μήτογλου
i

© Intime

Γιατί η Εθνική δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει τον τραυματία Μήτογλου

Χρήστος Τσάλτας 11:29 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 25.08.2023

Ο τραυματισμός του Ντίνου Μήτογλου ήρθε να σοκάρει την αποστολή της Εθνικής ομάδας και το Sportal εξηγεί τι ισχύει με το ενδεχόμενο αντικατάστασης του διεθνή φόργουορντ.

Αποστολή στη Μανίλα

Τα νέα με τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου ήρθαν σαν κεραυνός εν αιθρεία στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας. Η «γαλανόλευκη» χάνει έναν από τους πιο συνεπείς σκόρερ της, καθώς γύρω από την παρουσία του «ΜΝήτο» ο Δημήτρης Ιτούδης πόνταρε πολλά, επιθετικά, στον Έλληνα άσο.

Ο διεθνής φόργουoρντ του Παναθηναίκού υπέστη ρογμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει διαδικασία αποκατάστασης το συντομότερο δυνατό. 

Με την εξέλιξη αυτή ο Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες για το τουρνουά, καθώς δεν υπολογίζει στον «Μήτο», χάνοντας μια σημαντική λύση στις θέσεις 4-5.

Μάλιστα πολλοί αναρωτήθηκαν τι ισχύει με το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Έλληνα φόργουορντ με άλλον παίκτη που κόπηκε από την αποστολή νωρίτερα. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς η διορία εξέπνευσε στις 24 Αυγούστου, μία ημέρα πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε Μανίλα, Οκινάουα και Τζακάρτα. Οι άνθρωποι της Εθνικής άλλωστε δήλωσαν την τελική 12άδα του τουρνουά στο τεχνικό μίτινγκ που έγινε στις 24 του μήνα, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Αυτό σηαμίνει πως η «γαλανόλευκη» θα πορευτεί με όσους έχει διαθέσιμους και τον κόουτς Ιτούδη να καλείται να κάνει... πειράματα στις θέσεις των ψηλών, εκεί όπου πλέον υπολογίζει σε Παπαγιάννη, Χατζηδάκη, ενώ αρκετά λεπτά στο 4 αναμένεται να περάσει και ο Κώστας Παπανικολάου με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.