Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Sold Out το μεγάλο ντέρμπι για την Euroleague
i

Μουσταφά Φαλ / © Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Sold Out το μεγάλο ντέρμπι για την Euroleague

Sportal newsroom 15:54 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 20.12.2022

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις 30/12, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν Sold Out!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξάντλησε τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό  (30/12) για την Euroleague.

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/12), δηλαδή 10 μέρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Sold Out και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι «καυτό» στο «ντέρμπι αιωνίων».

Μπέικον στο SPORTAL: «Είμαι ξεκάθαρα παίκτης NBA» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:10 - 19.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μπέικον στο SPORTAL: «Είμαι ξεκάθαρα παίκτης NBA» (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε στην κάμερα του SPORTAL για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στους Πράσινους, αλλά και την πεποίθησή του πως είναι παίκτης επιπέδου NBA!

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.