Παναθηναϊκός - Βαλένθια Live streaming

Κώστας Σλούκας

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Παναθηναϊκός - Βαλένθια Live streaming

Sportal newsroom 10:06 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 23.11.2023

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την δέκατη αγωνιστική, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια Live Streaming: Με φόρα από τις τρεις διαδοχικές νίκες των τελευταίων αγωνιστικών ο Παναθηναϊκός παραμένει στο ΟΑΚΑ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ώστε να συναντήσει στο γήπεδό του (23/11, 21:15) την Βαλένθια του Άλεξ Μουμπρού. Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει σε live χρόνο όσα διαδραματίζονται στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια, ενώ το Sportal σας... βάζει στο ΟΑΚΑ με βίντεο και εικόνες από έξω και μέσα από το γήπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 10ης αγωνιστική της Euroleague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από το ΟΑΚΑ, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!.

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της δέκατης αγωνιστικής.

To Sportal EuroLeague Show παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη και ο Κώστας Σωτηρίου, ενώ θα έχουν μαζί τους και εκλεκτό καλεσμένο τον Νίκο Λινάρδο. Η συνεργασία Sportal και Euroleague αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει όλη τη διοργάνωση στις οθόνες σας.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης