Με τη «συνταγή» των δύο σερί νικών ο Παναθηναϊκός - Η 12άδα κόντρα στη Βίρτους

Κέντρικ Ναν

Με τη «συνταγή» των δύο σερί νικών ο Παναθηναϊκός - Η 12άδα κόντρα στη Βίρτους

Ηλίας Λαλιώτης 20:40 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 17.11.2023

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νέα προβλήματα και ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε για τη 12άδα που θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια τους παίκτες που είχε και στα ματς με Άλμπα και Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να ολοκληρώσει με μια ακόμα νίκη (και 3η σερί στη διοργάνωση) τη «διαβολοβδομάδα».

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει νέα προβλήματα να αντιμετωπίσει πέρα από τα γνωστά των τραυματιών Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ εκτός δωδεκάδας όπως και στα ματς με την Άλμπα και τη Ζαλγκίρις έμειναν οι Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Στην αντίπερα όχθη, όπως ήδη ήταν γνωστόν, ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει τον Τζόρνταν Μίκι, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Βίρτους Μπολόνια (Λούκα Μπάνκι): Κορντινιέ, Λούντμπεργκ, Μπελινέλι, Παγιόλα, Σμιθ, Ντόμπριτς, Μάσκολο, Κάκοκ, Σενγκέλια, Χάκετ, Ντάνστον, Αμπάς.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!