Ο Λευτέρης Μαντζούκας στο Sportal Euroleague Show: «Μεγάλη ικανοποίηση για έναν αθλητή να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στο Sportal Euroleague Show: «Μεγάλη ικανοποίηση για έναν αθλητή να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται»

Sportal newsroom 00:14 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 13.10.2023

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν, Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Sportal και την εκπομπή Euroleague Show και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την προσωπική του απόδοση.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 78-71 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Euroleague.

Ο νεαρός άσος σημείωσε τρία τρίποντα στο ματς του κλειστού του ΟΑΚΑ. Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, μάλιστα, τον χαρακτήρισε x-factor του ματς.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Sportal Euroleague Show και τον δημοσιογράφο Κώστα Σωτηρίου. Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός αλλά και την προσωπική του απόδοση. 

«Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση για έναν αθλητή να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται. Μετράει η νίκη και τα καταφέραμε.

Πρέπει να εμπιστεύεσαι τη δουλειά σου. Έχω σουτάρει χιλιάδες σουτ σε αυτή την μπασκέτα. Θεωρώ ότι βρίσκομαι της περισσότερες φορές στς γωνίες. Νιώθω πιο άνετα πλέον», σημείωσε αρχικά στο Sportal ο Λευτέρης Μαντζούκας.

«Να πούμε ότι ο Χάρης με έχει βοηθήσει αρκετά, ιδιαίτερα στο τρίποντο», σημείωσε ο νεαρός άσος για τον Χάρη Γιαννόπουλο. «Ήμασταν μαζί στον Προμηθέα. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι που κάνω καλά, ο Χάρης το κάνει τέλεια. Έχω προσπαθήσει να δω πώς το κάνει. Είναι σουτέρ»

Sportal Euroleague Show: Με «δυναμίτη» Λεσόρ και κομβικό Γκραντ, ο Παναθηναϊκός «ξέκανε» τη Μπάγερν
SPORTAL ORIGINALS

23:12 - 12.10.2023

Sportal Euroleague Show: Με «δυναμίτη» Λεσόρ και κομβικό Γκραντ, ο Παναθηναϊκός «ξέκανε» τη Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ της Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με το ΟΑΚΑ, συνεντεύξεις και όλη η δράση της Πέμπτης στην εκπομπή Sportal Euroleague Show με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου και καλεσμένο τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Ο νεαρός άσος ρωτήθηκε και για τον ανταγωνισμό που έχει στη θέση του. «Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Αλλά είμαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης. Οι παίκτες που είναι μπροστά μου είναι διψασμένοι για να βγάλουμε το καλύτερο στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ μας», είπε σχετικά.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και εκατομμύρια κόσμο στο πλευρό του«, είπε ο Λευτέρης Μαντζούκας για τις απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός.