Ο Ουόλτερς θα πάει κανονικά στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό για το Final 8
i

© Intime

Ο Ουόλτερς θα πάει κανονικά στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό για το Final 8

Πάρης Τσελεπίδης • 19:04 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ματ Τόμας αντικατέστησε τον Νέιτ Ουόλτερς στο εν Ελλάδι ρόστερ του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ματ Τόμας λίγο πριν τις 12:00 τοποθετήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους εφτά ξένους της ομάδας για την Basket League αλλά κατ΄ επέκταση και το Κύπελλο Ελλάδος αντικαθιστώντας τον Νέιτ Ουόλτερς. Με την εξέλιξη αυτή ο πρώτος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Basket League κόντρα στον Προμηθέα Πατρών αλλά ο δεύτερος θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η επιλογή του Τόμας αντί του Ουόλτερς ήταν μια απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς προκειμένου να έχει έναν πιο ετοιμοπόλεμο παίκτη στη διάθεσή του. Κι αυτό γιατί ο πρώτος είχε παίξει κόντρα στην Βαλένθια στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (10/2) ενώ ο δεύτερος ήταν στο νοσοκομείο μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και εξαιτίας της οποίας μετά το εξιτήριό του ήταν εξασθενημένος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ουόλτερς δεν είναι στις επιλογές του Ράντονιτς για το Final 8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες μέρες στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης. 16-19 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον τελευταίο προημιτελικό, τον δεύτερο της Παρασκευής (17/2) τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που θα ταξιδέψει μεθαύριο Τετάρτη (15/2) για το Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι σε δεύτερη αλλαγή στους εφτά ξένους που έχει δηλωμένους τη στιγμή αυτή στον ΕΣΑΚΕ και κατ΄ επέκταση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σίγουρο είναι πως ο μεγάλος του πονοκέφαλος παραμένει ένας και μοναδικός. Ο Άντριου Άντριους. Ο Αμερικανός γκαρντ που επιμένει να μην λύνει το συμβόλαιό του παρά το γεγονός ότι παραμένει ουσιαστικά εκτός ομάδας και καταλαμβάνει μία από τις εφτά θέσεις των ξένων. Για αυτό και τη στιγμή αυτή είναι εκτός εφτάδας των ξένων τόσο ο Ουόλτερς όσο και ο διεθνής Λιθουανός Μάριους Γκριγκόνις.