Με Παππά αντί Σαμοντούροβ η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι

Νίκος Παππάς

i

Νίκος Παππάς/ ©Intime

Με Παππά αντί Σαμοντούροβ η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι

Ηλίας Λαλιώτης 18:38 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 30.05.2023

Ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το Game 5 της σειράς με το Περιστέρι, που θα κρίνει το ζευγάρι του τελικού της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι κοντράρονται για τελευταία φορά απόψε (19:15) στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική σειρά της Basket League. Ο νικητής θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του πρωταθλήματος, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή (4/6).

To πλήρες πρόγραμμα των τελικών της Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:33 - 29.05.2023

To πλήρες πρόγραμμα των τελικών της Basket League

Την Κυριακή (4/6, 21:00) ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει το αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά περιμένει ακόμα να μάθει τον αντίπαλό του που θα ξεκαθαριστεί την Τρίτη (30/5) μετά την ολοκλήρωση του πέμπτο ματς της σειράς Παναθηναϊκός-Περιστέρι.

Ο Χρήστος Σερέλης έχει μια μίνι έκπληξη στη 12άδα, καθώς σε αυτή βρίσκεται ο Νίκος Παππάς, αντί του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ. Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Π. Καλαϊτζάκης, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Αγραβάνης, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Περιστέρι: Μπίλαν, Φρανσίσκο, Φύτρος, Κόλεμαν, Μωραΐτης, Ραντάνοφ, Πουλιανίτης, Ντένμον, Κασελάκης, Περσίδης, Χάμερ, Ζούγκρης.