Ελπίδα για Σλούκα στον Παναθηναϊκό - «Τρέχει» για να προλάβει και τη Φενέρ

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Ελπίδα για Σλούκα στον Παναθηναϊκό - «Τρέχει» για να προλάβει και τη Φενέρ

Ηλίας Λαλιώτης 22:37 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 14.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν αισιοδοξεί πως θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα για τον πρώτο αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής με τη... ψυχή στο στόμα από το Περιστέρι, επικρατώντας στο καλάθι (64-66), με ανατροπή από το -19! Ο Εργκίν Αταμάν είχε και σε αυτό το παιχνίδι σημαντικές απουσίες, αλλά ελπίζει πως σταδιακά τα προβλήματα θα λιγοστέψουν.

22:34 - 14.10.2023

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με το Περιστέρι

Δείτε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε 66-64 το Περιστέρι εκτός έδρας.

Ο Κώστας Σλούκας προφυλάχθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από αυτό με την Μπάγερν Μονάχου για τη EuroLeague, λόγω ενός τραβήγματος που είχε στη γάμπα.

Ωστόσο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα (16/10), πριν αναχωρήσει η αποστολή των «πράσινων» για την Τουρκία και το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15).

Κάτι που αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, εκφράζοντας και την αισιοδοξία του για την κατάσταση του Σλούκα. 

«Συνεχίζει να κάνει ατομική προπόνηση και ελπίζω ότι τη Δευτέρα θα μπει στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα», τόνισε ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.