Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 10:47 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 11.06.2023

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για όσα διαδραματίστηκαν στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δεν απέφυγε την τιμωρία ο Παναθηναϊκός για όσα έλαβαν χώρα στον δεύτερο τελικό της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Διότι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε το «τριφύλλι» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμωρία σχετίζεται με την ρίψη νερού αλλά και γιαουρτιού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και για τη χρήση καπνογόνων και λέιζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ποινή αναμένεται να έχει ισχύ από τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη σεζόν 2023-24, στην Basket League, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα το οξειδάνιο και την κρεμώδη τροφή - Ας ασχοληθεί κάποιος με τον προκλητικό Μπαρτζώκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:44 - 09.06.2023

Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα το οξειδάνιο και την κρεμώδη τροφή - Ας ασχοληθεί κάποιος με τον προκλητικό Μπαρτζώκα»

H KAE Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της θέλησε να καταδικάσει την ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς του προς τα μέλη της αποστολή του Ολυμπιακού και επικεντρώθηκε «στην υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα».

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): 1 α) για δυσφημιστικά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (προπηλακισμός προπονητή, χρήση λέιζερ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 8-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) των λοιπών κατηγοριών για τον ως άνω αγώνα