Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαγιάννη κόντρα στη Βαλένθια
i

Παπαγιάννης / ©intime

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαγιάννη κόντρα στη Βαλένθια

Πάρης Τσελεπίδης • 18:14 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια, καθώς ο αρχηγός των «πρασίνων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και να μένει εκτός αποστολής.

 Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι (10/02, 21:00) απέναντι στη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να πρέπει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του.

Με Ματ Τόμας και Αγραβάνη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια
EUROLEAGUE

09:17 - 10.02.2023

Με Ματ Τόμας και Αγραβάνη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (10/2, 21.00, Novasports prime) την ισπανική Βαλένθια και στην 24η αγωνιστική κάνουν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα ο Αμερικανός Ματ Τόμας και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, σημείο που τον ταλαιπώρησε και το περασμένο καλοκαίρι και τον κράτησε εκτός προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού λοιπόν, βλέποντας την εν λόγω εξέλιξη, προτίμησαν να τον αφήσουν εκτός, προκειμένου να τον έχουν στο Final Eight του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη (16-19/02), το οποίο αποτελεί και τον μεγάλο στόχο του συλλόγου, που θέλει να δώσει τέλος στον 1,5 χρόνο χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου. 

Ο Ράντονιτς στο παιχνίδι της Euroleague θα έχει ωστόσο στη διάθεσή του μόνο τον Αρτούρας Γκουντάιτις για την θέση του σέντερ, με τον Ντέρικ Ουίλιαμς και κυρίως τον Δημήτρη Αγραβάνη να καλούνται να δώσουν ανάσες στον Λιθουανό σέντερ.

Η απουσία του Παπαγιάννη στερεί από τον Παναθηναϊκό 7,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,3 κοψίματα μεταξύ άλλων σε 22:57 σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στη φετινή Euroleague.