Αποδεκατισμένη η Άλμπα στο ΟΑΚΑ - Ο Γκονζάλες δεν ξέρει ποιους θα έχει στη διάθεσή του!

Ζάλγκιρις - Άλμπα

Αποδεκατισμένη η Άλμπα στο ΟΑΚΑ - Ο Γκονζάλες δεν ξέρει ποιους θα έχει στη διάθεσή του!

Ηλίας Λαλιώτης 19:20 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 16.05.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη 10/4 την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, στον τελευταίο αγώνα της regular season της Euroleague. Οι Γερμανοί σύμφωνα με τον προπονητή τους, Ισμαελ Γκονζάλες ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι αμφίβολο το ποιοι θα μπορέσουν τελικά να αγωνιστούν.

Πολλά τα προβλήματα της Άλμπα στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague. Σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας του Βερολίνου, δεν υπάρχει εικόνα για το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, αφού υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ και μια ίωση έχει «χτυπήσει» πολλούς από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Euroleague της σεζόν. Το γεγονός ότι είναι ακόμα ασαφές ποιος θα είναι σε θέση να παίξει λόγω της τρέχουσας ίωσης που ταλαιπωρεί την ομάδα και της κατάστασης τραυματισμών στο ρόστερ μας, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα την Πέμπτη στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Η Άλμπα έρχεται αδιάφορη βαθμολογικά στην Αθήνα, αφού έχει τερματίσει στην τελευταία θέση της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του με νίκη διασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και τη 2η θέση της κατάταξης στην regular season.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 11/4 στις 21.30.