Με τέσσερις απουσίες ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην Εφές - Μέσα Σλούκας και Λεσόρ

Ματίας Λεσόρ και Κώστας Σλούκας

Με τέσσερις απουσίες ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην Εφές - Μέσα Σλούκας και Λεσόρ

Ηλίας Λαλιώτης 20:23 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 09.01.2024

Οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, όπως αναμενόταν, αν και ο Παναθηναϊκός AKTOR θα εμφανιστεί κόντρα στην Αναντολού Εφές με 11άδα λόγω των απουσιών των Βιλντόζα, Παπαπέτρου, Μαντζούκα και Σαμοντούροβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται απόψε (9/1, 21:15) στη μάχη της δεύτερης στη σειρά «διαβολοβδομάδας» αντιμετωπίζοντας την Αναντολού Εφές για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά την επιστροφή με μία νίκη στα δύο ματς της Ισπανίας την προηγούμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» θέλουν να την εξαργυρώσουν μέσα στο «σπίτι» τους το ΟΑΚΑ για να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό AKTOR δεν λείπουν καθώς ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου κόντρα στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή (7/1) και σήμερα υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα τον υπολογίζει για περίπου ένα μήνα, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έχασε τα δύο προηγούμενα ματς με Βαλένθια και Περιστέρι λόγω μυικού προβλήματος στον αριστερό προσαγωγό, αλλά υπολογίζεται κανονικά κόντρα στην Αναντολού Εφές και αναμένεται να αγωνιστεί. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος προχθές αποχώρησε λόγω ενός χτυπήματος στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Αντίθετα, οι Λευτέρης Μαντζούκας και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ παραμένουν εκτός λόγω ίωσης με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην συμπληρώνει καν 12άδα για την αποψινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης