Πάνοπλοι στον ημιτελικό Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε

Κέντρικ Ναν

Πάνοπλοι στον ημιτελικό Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 18:15 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, όπως και η τουρκική ομάδα.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον μεγάλο ημιτελικό της Euroleague, έχοντας σαν στόχο την διεκδίκηση του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας του.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εργκίν Αταμάν θα έχει κανονικά στη διάθεσή του όλα τα όπλα του. Ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται εντός της «πράσινης» 12άδας, κάτι που σημαίνει πως ο Τούρκος κόουτς θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Την ίδια ώρα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει και αυτός με τη σειρά του όλα τα όπλα στη φαρέτρα. Οι Τούρκοι πάνε με πολύ καλή ψυχολογία και μομέντουμ από τις διαδοχικές νίκες και θέλουν να φτάσουν για καόμα μια φορά στον τελικό της Euroleague.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Φενέρμπαχτσε (Γιασικεβίτσιους): Ουίλμπεκιν, Μότλεϊ, Σανλί, Παπαγιάννης, Χέιζ-Ντέιβις, Μπιμπέροβιτς, Πιέρ, Γκούντουριτς, Ντόρσεϊ, Καλάθης, Μάνταρ, Σέστινα.