Η απόδοση των στοιχηματικών για κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Η απόδοση των στοιχηματικών για κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 16:09 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 12.04.2024

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ρυθμούς... playoffs στην Euroleague, αφού οι πράσινοι αναδείχθηκαν 2οι στην regular season και πλέον με το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους, αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους και ονειρεύονται ήδη το Final 4 του Βερολίνου. Δείτε τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague, αφού μετά τη νίκη του επί της Άλμπα στην τελευταία αγωνιστική της regular season, τερμάτισε στη 2η θέση της κατάταξης.

Οι πράσινοι στην πρώτη σεζόν του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους, έχουν αποκτήσει τη δυναμική των ένδοξων ετών τους, όταν ο Παναθηναϊκός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη.

Η αγωνιστική του άνοδος, σε συνδυασμό με την ενέργεια που δίνει στους παίκτες του Τούρκου προπονητή το γεμάτο ΟΑΚΑ, καθιστούν πλέον την αθηναϊκή ομάδα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Η Ρεάλ βρίσκεται στην 1η θέση των στοιχηματικών και είναι η ομάδα που θα πληρώσει τους παίκτες τα λιγότερα, αφού η απόδοση που την βρίσκουμε στη bwin είναι στο 2.70.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί στη 2η θέση! Οι πράσινοι πληρώνουν με 6 απόδοση όποιον τους προτιμήσει για την κατάκτηση του τροπαίου.

Έπεται ο Ολυμπιακός με 8, όσο δηλαδή και η Μπαρτσελόνα και η Μονακό, ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα playoffs.

Από εκεί και πέρα, η Φενέρ έχει απόδοση 11, ακολουθεί το 21 της Μακάμπι, ενώ η Βίρτους δίνει τα χρήματα Χ29 και η Εφές Χ34, όσο και η Μπασκόνια.