Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη: «Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί...»
i

© Intime

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη: «Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί...»

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:10 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 03:02 - 28.05.2024

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ελένη Καπογιάννη αποχαιρέτησε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Η Ελένη Καπογιάννη αποχώρησε επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών τριφυλλιού είπε «αντίο» στην ομάδα με μία συναισθηματική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ελένη Καπογιάννη αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δήλωσε περήφανη για την παρουσία στο τριφύλλι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα πρωτάθλημα το 2021 και δύο Κύπελλα το 2023 και το 2024.

«Όλα τα ωραία λένε, έχουν ένα τέλος. Όμως νομοτελειακά να το δούμε, κάθε κύκλος κλείνει και για μένα έφτασε αυτή η ώρα μετά από μια 5ετία.

Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω ζώντας για πέντε χρόνια μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν, να μεγαλώνει, να κατακτά, να είναι πάντα ανταγωνιστική, να παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, να είναι συνεπής, να πετυχαίνει, να αποτυγχάνει αλλά να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι περισσότερο.

Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις αποχαιρετισμού και μάλλον δεν είμαι εγώ εκείνη που πρέπει να κάνει τον απολογισμό όσων κάναμε κι όσων δεν κάναμε.

Οι δύσκολες στιγμές έκαναν το ταξίδι μου αυτό με τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα ομορφότερο και μοναδικό γιατί είχαμε πάντα στο πλευρό μας αυτό που δεν έχει την τύχη κανένα άλλο σωματείο σε τέτοιο βαθμό: Έναν κόσμο που ήταν πάντα μαζί μας, που με δέχθηκε, με αγκάλιασε, με στήριξε, φώναξε το όνομά μου, έδινε τα πάντα για την ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ έκανα το ίδιο. Οι συνεργάτες μου επίσης. Οι αθλήτριες μου ήταν πάντα εκεί, όπως η διοίκηση και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά δεν αρκεί για να περιγράψω την εκτίμησή μου και τον σεβασμό σε όλο τον σύλλογο, τον κόσμο και κάθε έναν προσωπικά.

Φεύγω γεμάτη, περήφανη για τον εαυτό μου στο διάστημα που υπηρέτησα αυτή την ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους της», ανέφερε στην ανάρτησή της η Ελένη Καπογιάννη.