Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Εκτός και ο Αντετοκούνμπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Εκτός και ο Αντετοκούνμπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 13:15 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 15.04.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από ίωση και χάνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Με νέο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (15/4, 20:15) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Τα προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν μαζεύονται επικίνδυνα, καθώς ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα είναι η μοναδική απουσία. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείτα εδώ και 10 μέρες από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμα ημέρα και έμεινε εκτός της εξάδας ξένων.

Ωστόσο, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει δύο σημαντικές απουσίες κομβικών παικτών, ειδικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει οριστικά το πλεονέκτημα έδρας υπέρ των «πράσινων» ή να δώσει ελπίδες στον Ολυμπιακό (θα το πάρει αν το Τριφύλλι κάνει μια ακόμα ήττα στα επόμενα τρία παιχνίδια με Περιστέρι, Προμηθέα και Άρη).

Αυτό σημαίνει πως στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το μεγάλο ντέρμπι θα είναι οι Λούκα Βιλντόζα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ από τους ξένους παίκτες και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου και Λευτέρης Μαντζούκας από τους Έλληνες.