Σερέλης στο Sportal: «Σταθερά μας η άμυνα, δεν είναι ντέρμπι γοήτρου με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 01:01 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.01.2024

Ο Χρήστος Σέρελης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Παρτίζαν με 84-71 και τόνισε ότι η άμυνα είναι η σταθερά του τριφυλλιού φέτος ενώ σημείωσε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, δεν είναι ματς γοήτρου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε με 84-71 την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε τις 14 νίκες στη διοργάνωση. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης σημείωσε στην κάμερα του Sportal ότι το τριφύλλι χτίζει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτές τις νίκες. 

«Είχαμε ένα παιχνίδι ουσιαστικά play off. Η Παρτίζαν μάς σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο από την πιεστική της άμυνα. Το καλό για εμάς είναι ότι σταθερά μας είναι η άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό ότι αντέξαμε στην πίεση της Παρτίζαν. Κάναμε ένα καλό αμυντικό φίνις. Ήταν πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα σκληρή χωρίς να έχουμε κάνει μαγικά πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια μάς δίνουν αυτοπεποίθηση. Σεβόμαστε την Παρτίζαν λόγω και της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Θέλαμε τον χρόνο μας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Έπρεπε να βρεθούμε περισσότερο, πρέπει να βρούμε τη λύση. Όταν έχεις καλούς παίκτες και καλά αποδυτήρια, θα βρεις τη λύση», σημείωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης. 

«Είμαστε πολύ καλά, παρά τα προβλήματα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το θέλουμε το παιχνίδι, δεν είναι ματς γοήτρου», σχολίασε ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. 

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν 84-71: «Κατάπιε» και την ομάδα του Ζοτς το ΟΑΚΑ! - Sportal Euroleague Show