Στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού AKTOR τα εισιτήρια ενόψει Ολυμπιακού

Στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού AKTOR τα εισιτήρια ενόψει Ολυμπιακού

Ηλίας Λαλιώτης 19:11 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 04.04.2024

Το μεγάλο ντέρμπι του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό πλησιάζει (15/04) και η «πράσινη» ΚΑΕ έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League, το οποίο ξεχωρίζει, είναι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs και θέλει να φτάσει σε ακόμα μια νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στο πλαίσιο αυτό η «πράσινη» ΚΑΕ έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας (15/04, 20:15), τα οποία αναμένεται να «φύγουν», καθώς το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είναι τεράστιο για το παιχνίδι που έρχεται.

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)
EUROLEAGUE

17:58 - 04.04.2024

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)

Ο Κέντρικ Ναν απάντησε στον Ουέιντ Μπάλντγουϊν και τις... αντιρρήσεις του παίκτη της Μακάμπι σχετικά με το εάν ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/04, 20:15), τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Κλείστε τη θέση σας στο «σπίτι» μας και ωθήστε την ομάδα μας με τη φωνή σας σε ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι προς την τελική ευθεία της σεζόν!

Σημειώνεται πως, ταυτόχρονα, συνεχίζεται και η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της regular season της Euroleague κόντρα στην Alba Berlin (11/04, 21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης