Με το... βλέμμα των διαιτητών: Τα απίθανα στιγμιότυπα του Παναθηναϊκός - Φενέρ απ' την body cam (vid)
i

printscreen

Με το... βλέμμα των διαιτητών: Τα απίθανα στιγμιότυπα του Παναθηναϊκός - Φενέρ απ' την body cam (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:04 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

Από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα σώματα των διαιτητών προέκυψαν απίθανα στιγμιότυπα τη μέρα που ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague. Δείτε μέσω του συστήματος MindFly όλα όσα έκριναν την αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Φενέρμπαχτσε.

Κάποιοι θεατές και φίλαθλοι ακριβοπληρώνουν εισιτήρια για να βρεθούν στις πρώτες σειρές της κερκίδας, ώστε να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες και τους κορυφαίους παίκτες από την καλύτερη και πιο κοντινή δυνατή θέση του γηπέδου.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που βρίσκονται σε ακόμα πιο προνομιακή κατάσταση. Οι διαιτητές δεν βλέπουν απλώς τους αγώνες σε απόσταση... αναπνοής και σε σημείο που (αν χρειαστεί) μπορούν ακόμα και να αγγίζουν τους παίκτες, αλλά πληρώνονται κιόλας γι' αυτό.

Η Euroleague φέτος, αναδεικνύει τη δουλειά τους και καθιερώνοντας το MindFly μεταφέρει στο κοινό τι ακριβώς βλέπουν οι τρεις άνθρωποι με τα πορτοκαλί που διευθύνουν τις αναμετρήσεις.

Πρόκειται για το οπτικοακουστικό σύστημα (τεχνητής νοημοσύνης) που κουβαλούν πάνω τους οι ρέφερις και από εκεί προκύπτουν τρομερού ενδιαφέροντος εικόνες. Όπως αυτές που καταγράφηκαν στον πρώτο ημιτελικό. Τότε (βράδυ Παρασκευής 24/5) που ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε αναμετρήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό της Euroleague και οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (26/5), εκεί που θα αναμετρηθούν για την πρωτιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστροφή στις... πρίζες: Ο «ηλεκτρικός» Παναθηναϊκός θα παίξει τον όγδοο τελικό του - Τι έκανε στους προηγούμενους επτά
EUROLEAGUE

21:19 - 24.05.2024

Επιστροφή στις... πρίζες: Ο «ηλεκτρικός» Παναθηναϊκός θα παίξει τον όγδοο τελικό του - Τι έκανε στους προηγούμενους επτά

Αφού απέκλεισε στον ημιτελικό του Final Four την Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός, την Κυριακή (26/5) θα παίξει στον μεγάλο τελικό της Euroleague. Και αυτό θα συμβεί για όγδοη φορά στην ιστορία του. Ακόμα δεν ξέρει τον αντίπαλό του (θα προκύψει από το ματς του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά ξέρει πως στους επτά τελικούς του παρελθόντος, τους έξι τους έχει νικήσει!

Έτσι, μπορείτε να δείτε από απόσταση... εκατοστών τη δράση και τα στιγμιότυπα του αγώνα. Την τρομερή τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Σκότι Ουίλμπεκιν, τις διαμαρτυρίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Επίσης, το καθοριστικό τρίποντο του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, το αντιαθλητικό φάουλ του Νικ Καλάθη στον Ιωάννη Παπαπέτρου και όλα τα highlights της αναμέτρησης.

Ιδού τα αποτελέσματα...