Πρόβλημα στα γκαρντ για τον Παναθηναϊκό - Απίθανο του Σλούκα με Αρμάνι, τι γίνεται με Ναν και Βιλντόζα

Πρόβλημα στα γκαρντ για τον Παναθηναϊκό - Απίθανο του Σλούκα με Αρμάνι, τι γίνεται με Ναν και Βιλντόζα

Ηλίας Λαλιώτης 08:00 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 26.01.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κινδυνεύει να πάει στα κρίσιμα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» με Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις Κάουνας, με σημαντικές απουσίες, μετά την ανατροπή των δεδομένων με τον Κώστα Σλούκα.

Από την αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει συνεχόμενα προβλήματα απουσιών. Όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πλήρης σε κάποιο παιχνίδι, αλλά ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει δει ούτε καν σε προπόνηση όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Στην προετοιμασία είχε τραυματιστεί ο Βιλντόζα, αργότερα προέκυψαν τα σοβαρά προβλήματα με Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ, στη συνέχεια τέθηκε νοκ άουτ εκ νέου ο Βιλντόζα, ενώ προβλήματα έχουν προκύψει κατά καιρούς και με τον Κώστα Σλούκα.

Στο Βελιγράδι, κόντρα στη Μακάμπι, το Τριφύλλι πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες στα γκαρντ και συγκεκριμένα αυτές των Σλούκα και Βιλντόζα, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και ο Κέντρικ Ναν.

Ευτυχώς η πρώτη εκτίμηση για τον Αμερικανό γκαρντ είναι ενθαρρυντική, μιας και δεν φαίνεται το χτύπημα στον δεξιό αγκώνα να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν μετά την επιστροφή στην Αθήνα και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Αντίθετα, όμως, υπάρχει δυσάρεστη ανατροπή δεδομένων για τον Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR υπέστη θλάση α' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα, πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και στις 3 Γενάρη με την Μπασκόνια, χάνοντας το ματς με τη Βαλένθια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με δική του πρωτοβουλία, λόγω των συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων, μέχρι που το πρόβλημα επανεμφανίστηκε.

Αισιόδοξος ο Αταμάν για επιστροφή Σλούκα κόντρα στην Αρμάνι - «Σκληρός ο αγώνας με τη Μακάμπι»
EUROLEAGUE

11:42 - 24.01.2024

Αισιόδοξος ο Αταμάν για επιστροφή Σλούκα κόντρα στην Αρμάνι - «Σκληρός ο αγώνας με τη Μακάμπι»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως η επικράτησε επί του Ολυμπιακού έδωσε χαρακτήρα νικητή στην ομάδα του και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.

Παρότι ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει, κατά την αναχώρηση της ομάδας του για το Βελιγράδι, πως ευελπιστεί να έχει τον Σλούκα στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται με Αρμάνι και Ζαλγκίρις, οι «πράσινοι» θέλουν να διαχειριστούν προσεκτικά την κατάσταση του παίκτη για να μην προκύψει μεγαλύτερο θέμα. Έτσι η συμμετοχή του μοιάζει απίθανη με την ομάδα του Μιλάνου (31/1), ενώ είναι αμφίβολος για το ματς του Κάουνας, με την επιστροφή του να θεωρείται δεδομένη για το παιχνίδι με τη Φενέρ (9/2).

Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του για την EuroLeague και ο Λούκα Βιλντόζα, του οποίου η αποθεραπεία μετά την επέμβαση στο μηνίσκο πάει εξαιρετικά και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση που προηγείται με τον Άρη για τη Basket League (5/2).