Σερέλης στο Sportal: «Περιμένω μπασκετικό "ξύλο" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 00:41 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 09.03.2024

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR (85-67) κόντρα στη Βιλερμπάν και τόνισε ότι το τριφύλλι πήρε τη νίκη ανεβάζοντας την απόδοσή στην άμυνά του ενώ ανέφερε ότι περιμένει πολύ σκληρό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR (85-67) κόντρα στη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν σχολίασε αρχικά ότι η νίκη του τριφυλλιού ήρθε επειδή η ομάδα του Τούρκου προπονητή ανέβασε την αμυντική της απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο κόουτς Σερέλης σημείωσε ακόμη ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ανάγκη τέτοιες νίκες αφού παλεύει για τον στόχο της τετράδας και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Σε αυτό το πλαίσιο, ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν πρόσθεσε ότι μόνο με «αυτοκτονία» δεν θα είναι δεύτερη στην κατάταξη η Μονακό και πρόσθεσε ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μία ομάδα μπορεί να καταλήξει μέχρι και έβδομη.

Ο Χρήστος Σερέλης ρωτήθηκε και για το ντέρμπι του ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Ο Έλληνας κόουτς σημείωσε ότι υπάρχει τεράστιο κίνητρο στους παίκτες και τόνισε ότι περιμένει πολύ μπασκετικό «ξυλό» από την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 85-67: Κατάπιε τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ και πάει ΣΕΦ για ντέρμπι 4άδας!