Έκλεισε τον Κένταλ Σμιθ ο ΠΑΟΚ

Κένταλ Σμιθ

Έκλεισε τον Κένταλ Σμιθ ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 10:42 - 08.11.2023

Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες μέρες, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να φτάνει σε συμφωνία με τον Κένταλ Σμιθ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σκάιλερ Φλάτεν.

Ήταν μια αλλαγή η οποία δρομολογήθηκε τις τελευταίες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Ο Σκάιλερ Φλάτεν δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του στην ομάδα και το πέρασμά του από τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν πολύ σύντομο. Ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του αναζητούσαν έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις άμεσα.

Αυτός ο παίκτης βρέθηκε στο πρόσωπο του Κένταλ Σμιθ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πρόκειται για έναν γκαρντ που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να εκτελέσει με την ίδια ευχέρεια, δίνοντας μια επιπλέον λύση στα χέρια του Έλληνα προπονητή.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε και η ανακοίνωση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας, για να επικυρώσει τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ, που θα μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που έγινε και με τον Τζάστιν Άλστον, που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και έκανε άμεσα την πρώτη προπόνησή του υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού.