Η όμορφη κίνηση του ΠΑΟΚ για την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία

Η όμορφη κίνηση του ΠΑΟΚ για την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:42 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 05.12.2023

Ο ΠΑΟΚ είχε μια... διαφορετική παρουσίαση στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, δείχνοντας έτσι πως είναι στο πλευρό των ανθρώπων με αναπηρία.

Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12), έκανε με... διαφορετικό τρόπο την παρουσίαση της ομάδας του πριν το ματς με τον Κολοσσό

Συγκεκριμένα, η είσοδος και η παρουσίαση των δύο ομάδων λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των ομάδων από το Πανόραμα και την Ακαδημία Δέκα, που συμμετέχουν στο Τζάμπολ Αγάπης, ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ήταν μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη παρουσίαση, διαφορετική από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στο PAOK Sports Arena… Η είσοδος και η παρουσίαση των δύο ομάδων λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των ομάδων από το Πανόραμα και την Ακαδημία Δέκα, που συμμετέχουν στο Τζάμπολ Αγάπης, ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής.

Τα παιδιά των δύο ομάδων, συμμετείχαν στην παρουσίαση ως φυσική συνέχεια μίας διαδικασίας που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12), ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος έδωσε μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «4» στο Γιαννάκη μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τον πιο πιστό φίλαθλό μας…

🔴Sportal Euroleague Show με Αναντολού Έφες - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης