Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Γκίλμορ!
i

©InTime

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Γκίλμορ!

Γιάννης Πάλλας 18:55 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 20.03.2024

Ο Μάικλ Γκίλμορ φαίνεται πως αφήνει τον ΠΑΟΚ για τη Βαρέζε

Προς την έξοδο βρίσκεται ο Μάικλ Γκίλμορ από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι αυτή τη στιγμή ο έβδομος ξένος της ομάδας και υπό αυτή την έννοια η αποδέσμευση του δεν κοστίζει στον ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να βρει έναν ρυθμό και να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Βαρέζε φαίνεται πως παρακολουθεί στενά τον παίκτη και αναμένεται να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, καθώς μπαίνει κι αυτή την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Ο Μάικλ Γκίλμορ η αλήθεια είναι πως είχε... χαμηλές πτήσεις με τον «δικέφαλο», καθώς μετράει 5,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Stoiximan Basket League.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ θα γίνει ο πέμπτος ξένος που αποχωρεί φέτος από την ομάδα, μετά τους Φλάτεν, Σμιθ, Μπελιάουσκας και Χάρισον.

Βέβαια, με την αποχώρηση του Γκίλμορ, στον ΠΑΟΚ δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός περιφερειακού.

Ο Στάθης Νεραντζάκης και οι παίκτες του θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.