«Πρώτη» για Νεραντζάκη στον ΠΑΟΚ, στο επιτελείο ο Κωστόπουλος

«Πρώτη» για Νεραντζάκη στον ΠΑΟΚ, στο επιτελείο ο Κωστόπουλος

Γιάννης Πάλλας 21:53 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 19.02.2024

Ο Στάθης Νεραντζάκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση ως «χεντ-κόουτς» στον ΠΑΟΚ, ενώ ανακοινώθηκε ο Θωμάς Κωστόπουλος ως άμεσος συνεργάτης του

Επιστροφή στο παρκέ την Τρίτη (20/2) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, στην πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε «χεντ-κόουτς» μετά την αποχώρηση του Φώτη Τακιανού!

Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει την «καυτή πατάτα» να οδηγήσει τον «δικέφαλο» μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς αυτή την η απόφαση που έλαβε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος.

Μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου αποφάσισε να πορευτεί η ομάδα χωρίς καμία άλλη αλλαγή ως το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα, ο Θωμάς Κωστόπουλος θα είναι ο νέος συνεργάτης που προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο του «δικεφάλου».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο προπονητής Θωμάς Κωστόπουλος είναι το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ mateco.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου 1985, ο Θωμάς Κωστόπουλος ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την προπονητική. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου στο Πανόραμα, στο ICBS, στη ΜΕΝΤ, στον Άρη, στη Δόξα Λευκάδας και στον Ηρακλή, ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε στον Ηρακλή, στο Βίκο Ιωαννίνων και στον Αίαντα Ευόσμου, κερδίζοντας τρεις φορές την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2.

Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:37 - 19.02.2024

Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ

Ο Ρόνι Χάρελ αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Άρη τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους «κίτρινους» να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για να «φτιάξουν» το έδαφος για ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας.

Από τον περασμένο Νοέμβριο ήταν στην τεχνική ηγεσία του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας, αλλά σήμερα ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την ομάδα και εντάσσεται πλέον στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ».