Στογιάκοβιτς και Πρέλεβιτς στο «PAOK Sports Arena» για το Game 2 με Περιστέρι (pic)

Στογιάκοβιτς και Πρέλεβιτς στο «PAOK Sports Arena» για το Game 2 με Περιστέρι (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 13:38 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 07.06.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος στο Game 2 των μικρών τελικών της Basket League, καθώς στο PAOK Sports Arena αναμένεται να βρεθούν δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ομάδας μπάσκετ, οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Στην αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι, στο PAOK Sports Arena, για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει σαν στόχο την ισοφάριση ώστε να διεκδικήσει όλο και πιο πολύ την τρίτη θέση της κατάταξης, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στο πλευρό τους δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες.

Μπάνε Πρέλεβιτς και Πέτζα Στογιάκοβιτς θα πάρουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου. Αμφότεροι θα στηρίξουν δια ζώσης τον ΠΑΟΚ, κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, δίνοντας σημαντική ώθηση με την παρουσία τους στο γήπεδο.

ΠΑΟΚ εναντίον Περιστερίου πράξη... δεύτερη στους μικρούς τελικούς της Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:10 - 07.06.2023

ΠΑΟΚ εναντίον Περιστερίου πράξη... δεύτερη στους μικρούς τελικούς της Basket League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι (19:15) στο Game 2 της σειράς των μικρών τελικών, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει σαν στόχο την ισοφάριση, την ώρα που οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση.

Πρόσφατα άλλωστε ο Πρέλεβιτς τιμήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς η φανέλα με τον αριθμό 7 αποσύρθηκε προς τιμήν του, με τον κόσμο της ομάδας να «αγκαλιάζει» αυτή την κίνηση και να χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα στη μεγάλη προσωπικότητά του συλλόγου.

Τώρα ο Πρέλεβιτς θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Στογιάκοβιτς, σε μια συνύπαρξη που ξυπνάει μνήμες από πολύ όμορφες εποχές για τον οργανισμό του δικεφάλου.

«Έχουμε αγώνα σήμερα (19:15) και θα έχουμε μαζί μας για πρώτη φορά κατά από πολύ καιρό στο PAOK Sports Arena τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο γήπεδο, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στο Περιστέρι», ανέφερε στο μήνυμά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.