Παπανικολάου στο Sportal: «Ολοκληρωτικό το μπάσκετ μας στο ΟΑΚΑ» (vid)
i

Ο Κώστας Παπανικολάου στον Αχιλλέα Μαυροδόντη / © Sportal

Συνέντευξη Παπανικολάου στο Sportal: «Ολοκληρωτικό το μπάσκετ μας στο ΟΑΚΑ» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:33 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 31.12.2022

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του SPORTAL μετά τη νίκη της ομάδας του Πειραιά επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το 2022 με μια εμφατική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά το τέλος του αγώνα, το SPORTAL μίλησε με τον Κώστα Παπανικολάου. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού για μια ακόμα φορά φάνηκε προσγειωμένος, τονίζοντας ότι το γεγονός πως η χθεσινή νίκη ήταν η μεγαλύτερη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα του και ότι αυτά είναι απλή στατιστική. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Βεζένκοφ λέγοντας ότι είναι σημαντικό για μια ομάδα να παίρνει νίκες χωρίς τον καλύτερό της παίκτη, ειδικά σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό που είναι ειδικών απαιτήσεων. Για τη χρονιά που έκλεισε είπε ότι ήταν πετυχημένη αφού το μόνο που έλειψε ήταν ο τίτλος της Euroleague, ενώ για τη συνέχεια της σεζόν είπε ότι μετά τις διακοπές η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να εξελιχθεί ώστε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. 

Δείτε όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο SPORTAL: