Παπαθεοδώρου: «Είναι μία ήττα που πονάει αλλά έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Παπαθεοδώρου: «Είναι μία ήττα που πονάει αλλά έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 22:01 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 13.03.2024

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από την Χάποελ Χολόν και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τα πράγματα που κόστισαν στους Πατρινούς το ματς αλλά και για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από την Χάποελ Χολόν με 93-92 σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος και πλέον χρειάζεται νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Πατρινών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το σημερινό ματς ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη και στο επερχόμενο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οι δηλώσεις του κόουτς Παπαθεοδώρου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα η Χολόν και ήταν πολύ εύστοχη σήμερα. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε και να το διεκδικήσουμε στη μία κατοχή στο τέλος. Ωστόσο, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε στο τελευταίο ματς. Στα 10 λεπτά παιχνιδιού είναι πάρα πολύς ο χρόνος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε διπλό στόχο στο 4ο δεκάλεπτο. Η Χολόν είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Στο Top 16 είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις».

Για τον Αντώνη Κόνιαρη το ματς με την ΑΕΚ είπε: «Κάθε παίκτης προσφέρει. Ο Αντώνης έχει επιρροή στην άμυνα και στην οργάνωση. Μας έδωσε καθαρές αποφάσεις. Για να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς θέλει μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος δώσαμε σύνθημα να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, γιατί είναι μια ήττα που πονάει. Έχουμε αγώνα το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».