Παραιτήθηκε ο Μέξας από τον Ηρακλή - Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό

Κώστας Μέξας

i

©Intime

Παραιτήθηκε ο Μέξας από τον Ηρακλή - Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 20:48 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 23.02.2023

Ο Κώστας Μέξας παραιτήθηκε από τον Ηρακλή μετά τη φημολογούμενη μετακίνηση του στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Η δήλωση του πρώην προπονητή του Γηραιού.

Ο Κώστας Μέξας αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Χρήστου Σερέλη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και το ενδιαφέρον δεν έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία. 

Ο κόουτς του Ηρακλή βλέποντας ότι το όνομά του συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες, αποφάσισε να πάρει θέση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και να δηλώσει την παραίτησή του, αφού όπως επισημαίνει αυτή τη στιγμή η παρουσία του κάνει περισσότερο κακό στην ομάδα παρά καλό.

Ο  Έλληνας κόουτς αναφέρει ότι έχει πρόθεση να αποδεχτεί την πρόταση των «πρασίνων» και για τον λόγο αυτό είναι επιβεβλημένη η παραίτησή του, ενώ ευχαριστεί τη διοίκηση για την κατανόησή της στο θέμα.

Λάσο «ώρα μηδέν»: Ο Παναθηναϊκός θέλει εδώ και τώρα την απάντησή του!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:51 - 23.02.2023

Λάσο «ώρα μηδέν»: Ο Παναθηναϊκός θέλει εδώ και τώρα την απάντησή του!

Ο Πάμπλο Λάσο καλείται από τον Παναθηναϊκό να δώσει μία απάντηση τώρα, καθώς οι «πράσινοι» φαίνεται πως θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να αναλάβει την ομάδα αμέσως μετά το ματς με τη Μιλάνο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Δεδομένης της γνωστής σε όλους τιμητικής προσέγγισης από την ομάδα του ΠΑΟ και του προπονητη της κυρίου Σερέλη για να ενταχθώ στο team του και της δίκης μου πρόθεσης να την αποδεχτώ, εφόσον αυτή πάρει επίσημο χαρακτήρα, θεωρώ σωστό απέναντι στην ομάδα που έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, να παραιτηθώ ανεξαρτήτως της κατάληξης της διαδικασίας με τον ΠΑΟ.

Οι συνθήκες στην ομάδα δεδομένου του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου απαιτούν πλήρη συσπείρωση και στήριξη της προσπάθειας των αθλητών μας. Κρίνω ότι η παρουσία μου θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από όσα θα έλυνε.

Ζήτω συγνώμη για την ανάστατωση που προκάλεσα..

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την κατανόηση που έδειξαν στην απόφαση μου όταν τους ενημέρωσα για το τι ισχύει..

Ευχαριστώ πολύ επίσης τους αθλητές της ομάδας για τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που έκαναν το μικρό διάστημα που συνεργαστήκαμε.

Με την ίδια διάθεση και νοοτροπία πιστεύω ότι η επίτευξη του στόχου της ομάδας είναι εφικτή.

Εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και κατόπιν να παραμεινει και να πρωταγωνιστεί για πάντα στην Α1».