Από τον Ιωνικό Νικαίας στη Νίζνι ο Παρκς
i

Τερέλ Παρκς / © Intime

Από τον Ιωνικό Νικαίας στη Νίζνι ο Παρκς

Sportal newsroom 14:04 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 11.02.2023

Μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ουδέτερο Λαύριο ο Ιωνικός Νικαίας αποχαιρέτησε τον Τερέλ Παρκς.

Ο Τερέλ Παρκς αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Ιωνικού, μία μέρα πριν από το παιχνίδι της Κυριακής (12/02, 15:45) με τον Ολυμπιακό στο ουδέτερο Λαύριο, για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα της Νίκαιας, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του, ακολούθως τον αποχαιρέτησε και ο Αμερικανός ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για τη Ρωσία. 

Ο Παρκς έχει συμφωνήσει ήδη με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, που κάλυψε το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αμερικανός με τον Ιωνικό και τον έκανε δικό της.

Η αποχώρηση του Παρκς από το ρόστερ του Ιωνικού Νικαίας ήταν λίγο πολύ γνωστή πως θα συμβεί. Μόνο που όλα έδειχναν πως θα συνέβαινε μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Λαύριο.

Ιωνικός: Παίζει ο Παρκς με τον Ολυμπιακό και μετά... φεύγει!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:39 - 09.02.2023

Ιωνικός: Παίζει ο Παρκς με τον Ολυμπιακό και μετά... φεύγει!

O Τέρελ Παρκς θα αγωνιστεί την Κυριακή (12/02) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ουδέτερο Λαύριο για την Basket League και μετά θα αποχωρήσει τον Ιωνικό, αφού έχει ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει στη Γαλλία και την Προβένς.

Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ είχε συμφωνήσει μετά το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, να επιστρέψει στην γαλλική Προβένς, δηλαδή την περσινή του ομάδα, αλλά τελικά ο νέος του σταθμός είναι ένας επίσης πρώην του. Η ρωσική Νίζνι.

Ο Παρκς στην παρουσία του στη φετινή Basket League με τον Ιωνικό Νικαίας είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Πάντως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αύριο στο Λαύριο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Ιωνικό Νικαίας ο Ράισον Σίμονς. Επικρατέστερος διάδοχός του φέρεται να είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αλλά με πέρασμα και από τον Ολυμπιακό Μάνι Χάρις.

Tags: