Παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν και στοχεύει ψηλά ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν

i

PROMITHEAS BC

Παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν και στοχεύει ψηλά ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 20:44 - 27.09.2023

Σε μια εκδήλωση που ένωσε όλη την πόλη της Πάτρας, ο Προμηθέας παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν, θέτοντας τον πήχη ψηλά.

Το απόγευμα της Τετάρτης το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελόκαμπο, το Promitheas Park, έσφιζε από ζωή καθώς η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παρουσιάστηκε στο κοινό ενόψει της νέας σεζόν, στην καθιερωμένη παρουσίαση της ομάδας προς τον κόσμο της πόλης.

Οι Προμηθείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους πατρινούς φιλάθλους να θέσουν τους στόχους τους και παράλληλα να ξεφύγουν από τις διαδοχικές προπονήσεις σε μια κρίσιμη καμπή της προετοιμασίας καθώς σε λίγες μέρες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του ήταν ευδιάθετοι καθ όλη υη διάρκεια της εκδήλωσης και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Παρών ήταν και ο Κάμερον Ρέινολντς με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι το τελευταίο-χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από την Πάτρα και μάλιστα έκανε και την πρωτηψτου προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του πριν από την εκδήλωση.

Ο Προμηθέας φέτος έχει σαν στόχο να επιστρέψει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας της Basket League, ενώ ταυτόχρονα επιθυμία όλων είναι μια καλή πορεία στο BCL της σεζόν που έρχεται, συνεχίζοντας με την ίδια συνέπεια συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια στο EuroCup.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την παρουσίαση του τονισε: "Σας ευχαριστούμε είστε εδώ. Είμαι σε μια ομάδα με ποιότητα και το έχω δει στον 1,5 μήνα που είμαι εδώ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε ο κόσμος της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό μας και να μας βοηθησει".

Tags: