Μένει στην Παρτίζαν ο Βούκσεβιτς

Τριστάν Βούκσεβιτς

i

ABA Liga

Μένει στην Παρτίζαν ο Βούκσεβιτς

Νίκος Καλαμπάκας 08:48 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 16.08.2023

Ο Σέρβος σέντερ θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη φετινή σεζόν, αφού το όνειρο του ΝΒΑ δεν έγινε πραγματικότητα.

Παίκτης της Παρτίζαν θα παραμείνει ο Τριστάν Βούκσεβιτς αφού σύμφωνα με τους Σέρβους ο σέντερ που είχε ακουστεί και για το Περιστέρι δεν θα αλλάξει τελικά ομάδα.

Στις υπηρεσίες του Τρίσταν Βούκσεβιτς θα μπορεί να υπολογίζει για τη νέα σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. O Σέρβος σέντερ δεν θα αλλάξει ομάδα, παρά το έντονο ενδιαφέρουν που είχαν εκφράσει για τον ίδιο πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και δύο ελληνικές, ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι.

Ο Βούκσεβιτς το καλοκαίρι ήταν στο Summer League και δοκίμασε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν ήρθε κάποια καλή πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι έτσι η Παρτίζαν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του κανονικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O Βούκσεβιτς ήταν νούμερο 42 στο ντραφτ του ΝΒΑ, τον επέλεξαν οι Ουίζαρντς όμως δεν θα τον δούμε φέτος στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Η Παρτίζαν διατηρεί τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ έως το 2024 και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές φέτος θα συνεργαστούν και ο Βούκσεβιτς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ομπράντοβιτς, ενισχύοντας την Παρτίζαν στην προσπάθειά της για διάκριση στην Euroleague.

Πέρυσι, στη διοργάνωση, ο Σέρβος είχε μέσο όρο 1.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ, ενώ στην ABA Liga τα νούμερά του ήταν πολύ βελτιωμένα, αφού είχε 8.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί ότι ο Τριστάν στις αρχές του καλοκαιριού ήταν στα... ραντάρ του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρον είχε εκφράσει και το Περιστέρι. Τελικά καμία από τις δύο υποθέσεις δεν προώρησε...