Ο νέος Γιόκιτς είναι γιος παλιού άσου του Ολυμπιακού και νυν βοηθού του Σπανούλη στο Περιστέρι!

Τριστάν Βούκσεβιτς

i

Euroleague

Ο νέος Γιόκιτς είναι γιος παλιού άσου του Ολυμπιακού και νυν βοηθού του Σπανούλη στο Περιστέρι!

Νίκος Καλαμπάκας 17:35 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 21.06.2023

Ο Τριστάν Βούκσεβιτς φέρεται να είναι ο Σέρβος που θα απασχολήσει περισσότερο το ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια.

Ολοένα και περισσότερο ακούγεται ότι ο νεαρός μπασκετμπολίστας της Παρτιζάν, Τριστάν Βούκσεβιτς, θα μπορούσε να πάρει θέση στον πρώτο γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι. Οι αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ γεννούν ελπίδες για αυτό, αφού κάποιοι τον αποκαλούν ήδη νέο Νίκολα Γιόκιτς.

Σύμφωνα με το portal «Ringer», ο Βούκσεβιτς θα μπορούσε να επιλεγεί ως 32η επιλογή και αν συμβεί αυτό, η Ιντιάνα θα ήταν ο σύλλογος που θα έπαιρνε τα δικαιώματά του

«Ο Βούκσεβιτς θα συνεισέφερε πολύ στην επίθεση και θα μπορούσε να είναι εξαιρετικός μαζί με τον Μάιλς Τέρνερ» γράφει ο δημοσιογράφος Κέβιν Ο' Κόνορ για αυτό το θέμα.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν τον Τριστάν στο Ντένβερ. Ο σύλλογος του Κολοράντο έχει το δικαίωμα επιλογής στην 37η και 40η θέση των ντραφτ, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι συνδυασμοί στους οποίους θα μπορούσε να επιλέξει νωρίτερα.

Αν συμβεί αυτό, οι Νάγκετς θα επιλέξουν, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, τον μπασκετμπολίστα της Παρτίζαν, ο οποίος έχει ήδη λάβει το παρατσούκλι «The Vooker». Δεδομένου ότι είχαν μεγάλη τύχη με τον Νίκολα Γιόκιτς, τα ΜΜΕ πιστεύουν ότι θα είναι έτοιμοι να πάρουν άλλο ένα ρίσκο με τον ταλαντούχο Σέρβο μπασκετμπολίστα, με την ελπίδα ότι θα τους δικαιώσει.

Όπως γράφουν οι προσδοκίες είναι υψηλές για εκείνον, αφού έλαμψε με την άφιξή του στην Αμερική και θεωρείται ένας από τους οκτώ μπασκετμπολίστες που έχουν βελτιωθεί περισσότερο.

Ο Τριστάν αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους τελικούς της ABA League, όπου η Παρτιζάν παλεύει για τον τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα. Το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο αυτή τη στιγμή και ο πρωταθλητής θα κριθεί την Πέμπτη 22/6 στο game 5.