Πάει για το «μπαμ» με Τζόουνς η Παρτίζαν!

Πάει για το «μπαμ» με Τζόουνς η Παρτίζαν!

Sportal newsroom 19:31 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 25.04.2024

Η Παρτίζαν θέλει να αφήσει πίσω την φετινή σεζόν και να επιστρέψει στα playoffs της Euroleague, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει ως μεγάλο στόχο την απόκτηση του Κρις Τζόουνς από την Βαλένθια.

Ο πήχης για την Παρτίζαν είναι ψηλά ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Βελιγραδίου τερμάτισε στην 11η θέση στην φετινή Euroleague και δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε στα playoffs, αλλά ούτε και στο νεοσύστατο play-in της διοργάνωσης, μένοντας μακριά από την διεκδίκηση του Final 4.

Στο Βελιγράδι ήδη σηκώνουν μανίκια ενόψει της νέας σεζόν, με την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την διοίκηση της ομάδας, την ίδια ώρα που και ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς.

Ο μεγάλος στόχος για τους «ασπρόμαυρους» είναι ο Κρις Τζόουνς, ο οποίος την τελευταία διετία έχει πάρει την μπαγκέτα του ηγέτη στην Βαλένθια και κάνει τη διαφορά. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, όμως στην Παρτίζαν είναι αποφασισμένοι να ρίξουν βόμβα.

Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει οψιόν αποχώρησης για ομάδα της Euroleague και ήδη η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον χαρισματικό γκαρντ, ο οποίος έχει την ικανότητα να απειλεί τις αντίπαλες άμυνες τόσο με την εκτελεστική δεινότητά του, όσο και με την δημιουργία του. Στοιχεία που έχουν ξεχωρίσει στο Βελιγράδι ενόψει καλοκαιριού.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs