Με παίκτες της Παρτιζάν γιόρτασε ο Λεσόρ τα γενέθλια του γιου του (vid)

Με παίκτες της Παρτιζάν γιόρτασε ο Λεσόρ τα γενέθλια του γιου του (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 08:00 - 30.11.2023

Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται στο Βελιγράδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τον αγώνα με την Παρτιζάν για τη EuroLeague και είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των 4 νικών που «τρέχει».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, με τον Ματίας Λεσόρ να αποτελεί το πρόσωπο του αγώνα. Ο Γάλλος σέντερ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της Παρτιζάν και ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη που τρέφει για την ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του.

Το έδειξε, μάλιστα, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μιας και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του, Ματσόν (έγινε 2 ετών) στο Βελιγράδι με καλεσμένους πολλούς από τους μπασκετμπολίστες της σερβικής ομάδας, ενώ υπήρχαν και αρκετοί φίλαθλοι.

Στο παρτί βρέθηκαν οι Σμαϊλάγκιτς, Νάναλι, Πάντερ, Λεντέι, Άντζουσιτς, Βούκσεβιτς που δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη συνάντηση με τον Λεσόρ, ενώ ο Γάλλος σέντερ έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της Partizan TV.

«Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Είδα τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Είναι τρελό που είμαι εδώ και γιορτάζουμε τα γενέθλιά του γιου μου με τους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένεια. Περίμενα να τους δω και πάλι. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο και είναι ωραίο που τους βλέπω ξανά από κοντά. Θα είναι συγκινητικό που θα μοιραστώ και πάλι το παρκέ μαζί τους έστω και αν βρίσκομαι στην αντίπαλη πλευρά. Θα είναι όμως και διασκεδαστικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ακόμα σκέφτομαι πώς να προσεγγίσω το ματς. Να προσπαθήσω να το δω σαν ένα συνηθισμένο ματς της κανονικής περιόδου, παρόλο που ξέρω ότι δεν θα είναι έτσι. Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον σύλλογο, την ομάδα μου, αλλά έχω έρθει εδώ με την ομάδα μου για να κερδίσουμε το ματς.

Μήτογλου και Λεσόρ σαρώνουν σε παρκέ και στατιστική - Το κορυφαίο δίδυμο ψηλών στην EuroLeague
EUROLEAGUE

13:41 - 29.11.2023

Μήτογλου και Λεσόρ σαρώνουν σε παρκέ και στατιστική - Το κορυφαίο δίδυμο ψηλών στην EuroLeague

Οι αριθμοί στο μπάσκετ σπάνια λένε ψέματα και ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει στη διάθεσή του το πιο αποδοτικό -με διαφορά- δίδυμο ψηλών (σέντερ και πάουερ φόργουορντ) σε ολόκληρη την EuroLeague.

Δεν ξέχασα τα σερβικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμφανίστηκαν και γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου μου. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσοι πολλοί, μου δείχνουν την αγάπη τους και επιβεβαιώνουν ότι η Παρτίζαν είναι οικογένεια».