Παρτίζαν: Θα χαράξει στο παρκέ τα ονόματα 1992 δωρητών για την συμβολή τους στην ρύθμιση των χρεών!
i

©InTime

Παρτίζαν: Θα χαράξει στο παρκέ τα ονόματα 1992 δωρητών για την συμβολή τους στην ρύθμιση των χρεών!

Sportal newsroom 23:49 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 17.04.2023

Η Παρτίζαν θα χαράξει στο παρκέ τα ονόματα των 1992 δωρητών που θα συμβάλλουν στη ρύθμιση των φορολογικών οφειλών του Συλλόγου

Ομάδα λαϊκής βάσης είναι δίχως αμφιβολία η Παρτίζαν και αυτό το αποδεικνύει με την τελευταία κίνηση της και την καμπάνια «We have one Partizan», που σκοπό έχει την τακτοποίηση των φορολογικών οφειλών της!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδειξε γιατί δεν πρόκειται να «σβήσει» ποτέ και θα είναι πάντα εκεί και θα πρωταγωνιστεί, καθώς ο κόσμος έχει τη δική του συμμετοχή.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως οι 1992 δωρητές με τα μεγαλύτερα ποσά που θα συνεισφέρουν να τακτοποιηθεί το θέμα των χρεών που αφορά φορολογικά ζητήματα θα δουν τα ονόματα τους να χαράσονται στο παρκέ της Stark Arena για τη νέα σεζόν.

«Η Παρτιζάν εφαρμόζει σχέδιο αποπληρωμής της φορολογικής οφειλής. Το κεφάλαιο με τους σχετικούς τόκους ανέρχεται σε περίπου 7.000.000 ευρώ. Με τη νόμιμη διαγραφή του 50% των τόκων κατά τη ρύθμιση της οφειλής, το ποσό αυτό θα μειωθεί σε περίπου 6.000.000» εξηγεί η ανακοίνωση της Παρτίζαν και προσθέτει: «Αυτό το χρέος κληρονομήθηκε σε μεγάλο βαθμό και αυξήθηκε από τους σχετικούς τόκους».

Με πρωτοβουλία περισσότερων από 2.000 φιλάθλων από τη Σερβία και το εξωτερικό, η Παρτίζαν ξεκινά την καμπάνια στις 19 Απριλίου και θα την ολοκληρώσει στις 13 Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιχαΐλοβιτς εξήγησε ότι η ιδέα των οπαδών έγινε αποδεκτή, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του.

Μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει ειδικοί λογαριασμοί για δωρεές με σκοπό την πληρωμή της φορολογικής οφειλής και, όπως ξεκαθάρισε το κλαμπ, τα χρήματα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

«Οι δωρεές θα ταξινομηθούν με διαφάνεια, με βάση την αξία της πληρωμής, ενώ τα ονόματα των 1.992 δωρητών των μεγαλύτερων ποσών στους αποκλειστικούς λογαριασμούς της Παρτιζάν, θα χαραχθούν στο παρκέ του γηπέδου, όπου ο σύλλογος θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες του τη σεζόν 2023-24» αναφέρει στην ενημέρωση της η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το 1992 είναι αριθμός συμβολικός, αφού παραπέμπει στο έτος που το κλαμπ κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα/EuroLeague.

Όλοι οι δωρητές θα μπορούν να βρουν το όνομά τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ όποιος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, θα πρέπει να το δηλώσει κατά τη διαδικασία της καταβολής του ποσού.

Ο μεγαλύτερος μεμονωμένος δωρητής θα εξασφαλίσει ισοβίως μια θέση στην πρώτη σειρά, δίπλα στο παρκέ του γηπέδου που αγωνίζεται η ομάδα, η καρέκλα θα είναι ειδική και θα αναγράφει τον αριθμό 1992.

Τέλος, ο κάθε δωρητής που πληρώνει 3.000 ή περισσότερα δηνάρια, θα λάβει φανέλα με τις υπογραφές των παικτών και του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δωρεάν κάρτα μέλους.