Πένθος για τον Μάτζικ Τζόνσον - Έχασε τον πατέρα του
i

Twitter / Earvin Magic Johnson

Πένθος για τον Μάτζικ Τζόνσον - Έχασε τον πατέρα του

Sportal newsroom 18:37 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 09.03.2023

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Μάτζικ Τζόνσον, αφού έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 88 ετών. Ο αποχαιρετισμός του και το παντοτινό μήνυμα αγάπης...

Τίποτα δεν είναι στη ζωή πιο σπαραχτικό από τον χαμό ενός αγαπημένου σου προσώπου και αυτό βιώνει ο θρύλος του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, αφού όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω tweeter, έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 88 ετών.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα, ο Μάτζικ αποχαιρέτησε τον πατέρα του, εκφράζοντας τα συναισθήματα που του δημιούργησε στην κοινή τους πορεία, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του και τον χαρακτήρα του.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος. Χθες το βράδυ έχασα τον μεγαλύτερο υποστηρικτή μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον ήρωά μου, το είδωλό μου, τον πατέρα μου, Earvin Johnson Sr. Από μικρό αγόρι ήθελα να γίνω ακριβώς όπως ο μπαμπάς μου», έγραψε ο Τζόνσον. «Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου είναι επειδή ήθελα να σε κάνω περήφανο. Από το μπάσκετ και τις επιχειρήσεις μέχρι το να είμαι σύζυγος, πατέρας και παππούς, αυτό που είμαι και αυτό που θα είμαι οφείλεται στον Έρβιν Τζόνσον. Τι τεράστια τιμή είναι να με λένε Έρβιν Τζόνσον τζούνιορ. Σε αγαπώ για πάντα!».

Ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία των Λέικερς (και αναμφισβήτητα και στην ιστορία του ΝΒΑ) επισήμανε τις τεράστιες θυσίες που έκανε ο πατέρας του για να του μεταδώσει τις απαραίτητες αξίες και να φτάσει στην επιτυχία που είχε στη ζωή του.

«Ο πατέρας μου ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Δούλευε 2-3 δουλειές ανά πάσα στιγμή για να συντηρεί την οικογένειά του και δεν είχε ποτέ δικαιολογίες. Τον εκτιμώ τόσο πολύ που μου μετέδωσε αυτό το χαρακτηριστικό και μου δίδαξε τη σημασία της εκπαίδευσης, το να έχω άψογη εργασιακή ηθική, να σέβομαι τον εαυτό μου και τους άλλους, πώς να ντύνομαι, πώς να είμαι άντρας και πολλά άλλα. Ήταν το πρώτο άτομο που μου είπε ότι αν αφιέρωνα χρόνο, δούλευα σκληρά και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, θα έφτανα στο ΝΒΑ», κατέληξε ο Τζόνσον.