Πεπ Γκουαρντιόλα - Δημήτρης Ιτούδης: Η φιλία τους, η προπόνηση και το «θα τον επισκεφτώ τις επόμενες μέρες»

Πεπ Γκουαρντιόλα - Δημήτρης Ιτούδης: Η φιλία τους, η προπόνηση και το «θα τον επισκεφτώ τις επόμενες μέρες»

Sportal newsroom 01:23 - 27.04.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο Sportal για τη φιλία που τον συνδέει με τον καλύτερο προπονητή ποδοσφαίρου στον κόσμο, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μια μεγάλη αποκάλυψη είχε η εκπομπή «Sportal Euroleague Show» της Παρασκευής με καλεσμένο τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο ρεπόρτερ του Sportal, Χρήστος Τσάλτας, ανέφερε στον Έλληνα προπονητή πως γνωρίζει για τη φιλία που τον συνδέει με τον σπουδαίο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ιτούδη να το σχολιάζει και να αποκαλύπτει πράγματα γύρω από τη γνωριμία τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν πιστεύω ότι έχει μάθει τίποτα από εμένα. Έχουμε μία επικοινωνία, άλλωστε οι υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλες. Για εμένα είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος. Ο τρόπος που σκέφτεται, που διαχειρίζεται τους αθλητές είναι τρομερός. Έρχονται παίκτες από παντού, άλλες θρησκείες, άλλον περίγυρο. Διαχειρίζεται διαφορετικές προσωπικότητες, παράδειγμα προς μίμηση και μπορούμε να μάθουμε. Πριν τελειώσει η Premier League θα τον επισκεφτώ, θα τον δω. Δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να διαφημίζουμε εκεί έξω, αλλά με τιμά το γεγονός ότι μπορώ να του στείλω ένα μήνυμα, να μου απαντήσει, να μιλήσουμε, να πάω να δω μια προπόνησή του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θυμήθηκε και τον Γιάννη Αναστασίου που είχε δει προπονήσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού:

«Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει το 2000 ο Γιάννης Αναστασίου. Ήρθε και έκανε ένα κομμάτι της διδακτορικής του στον Παναθηναϊκό όταν ήταν ο Ζέλικο κι εγώ. Ήταν στα μίτινγκς, στις ασκήσεις. Βρήκαμε τόσα κοινά και μιλούσαμε για όλα».

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: «Δηλητήριο» ο Πάρκερ για το 1-1 και τώρα... Βερολίνο μέσω ΣΕΦ!