Ιτούδης στο Sportal για την εθνική ομάδα: «Είμαι φαν της εθνικής, το πρότζεκτ Σπανούλη είναι πολύ καλό»

Ιτούδης στο Sportal για την εθνική ομάδα: «Είμαι φαν της εθνικής, το πρότζεκτ Σπανούλη είναι πολύ καλό»

Sportal newsroom 01:21 - 27.04.2024

Μεγάλος θαυμαστής του πρότζεκτ του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ δήλωσε στο Sportal ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο Sportal για την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Ο Έλληνας προπονητής φιλοξενήθηκε στο «Sportal Euroleague Show» και ρωτήθηκε για το διάστημα που ήταν στο τιμόνι της «γαλανόλευκης».

Ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως είπε στο Sportal, θεωρεί ότι η Εθνική πέτυχε πράγματα με τον ίδιο στο τιμόνι. Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του πρότζεκτ Βασίλη Σπανούλη.

«Θεωρώ ότι κάτι πετύχαμε. Όπως και οι προηγούμενοι από εμένα κάτι πέτυχαν, έτσι θεωρώ και εγώ πως με τον κύριο Λιόλιο, τον Ζήση και τους υπόλοιπους πετύχαμε κάτι. Τι είναι η αποτυχία; Είναι το έναυσμα για την επιτυχία. Εγώ ζήτησα να έχει συνέχεια και συνέπεια. Έφυγα οικειοθελώς από την εθνική. Ένας προπονητής Euroleague είναι δύσκολο να έχει δύο πράγματα μαζί. Εκείνη τη στιγμή είχα πρόταση από εθνική Σλοβενίας, πρόταση από Φενέρ και συμβόλαιο με ΤΣΣΚΑ. Όμως θεώρησα ύψιστη τιμή να πάω στην εθνική Ελλάδος. Ζήτησα μια συνέπεια, η οποία δυστυχώς δεν έγινε. Αλλά δεν έγινε γιατί κάποιοι παίκτες έπρεπε να κάνουν επεμβάσεις. Όπως ο Γιάννης. Δεν μπορείς να μην το σεβαστείς αυτό το γεγονός. Έπρεπε να γίνει εκείνη τη στιγμή η επέμβαση.

Το πρότζεκτ με Σπανούλη το βλέπω πολύ καλό. Το είχα πει και στον ίδιο και στον πρόεδρο. Είμαι μεγάλος φαν της εθνικής. Είναι πολύ καλό που πήραμε το προ-ολυμπιακό και θα το αγκαλιάσει ο κόσμος. Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε στο Sportal ο Δημήτρης Ιτούδης.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: «Δηλητήριο» ο Πάρκερ για το 1-1 και τώρα... Βερολίνο μέσω ΣΕΦ!