Περίπατος για την Παρτίζαν χωρίς τους ΛεΝτέι και Πάντερ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Intime

Περίπατος για την Παρτίζαν χωρίς τους ΛεΝτέι και Πάντερ

Η Παρτίζαν μπορεί να μην είχε τον Κέβιν Πάντερ και τον Ζακ ΛεΝτέι, όμως δεν είχε και κανένα πρόβλημα απέναντι στην FMP, με την ομάδα του Ζοτς να κάνει πάρτι και να επικρατεί με 88-57.

Η Παρτίζαν πέρασε ένα άνετο Σάββατο, καθώς η FMP δεν μπόρεσε ποτέ να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λίγο πριν από την τελευταία διαβολοβδομάδα της EuroLeague, επικράτησε με 88-57 της αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της ABA League, ανεβαίνοντας στο 17-6 και παραμένοντας στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα (19-3) και Μπουντούτσνοστ (18-5).

Ο Ζακ ΛεΝτέι παραμένει στις ΗΠΑ, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Κέβιν Πάντερ ξεκουράστηκε, με την Παρτίζαν να κάνει περίπατο και πλέον να ετοιμάζεται για μια καυτή διαβολοβδομάδα στην EuroLeague, στη διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια (19/3, 21:30) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/3, 21:30) στη Stark Arena.

Ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα ήταν ο κορυφαίςο των νικητών, σημειώνοντας double - double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μόλις 19'56" συμμετοχής, ενώ από 10 πόντους και 5 ριμπάουντ προσέθεσαν οι Πι Τζέι Ντόζιερ και Μπρούνο Καμπόκλο.