Αυστηρούς ελέγχους ανακοίνωσε το Περιστέρι bwin στην είσοδο με την ΑΕΚ
i

©InTime

Αυστηρούς ελέγχους ανακοίνωσε το Περιστέρι bwin στην είσοδο με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 17:18 - 21.12.2023

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου με αντίπαλο την ΑΕΚ

Σε αυστηρούς ελέγχουν θα προβούν στο Περιστέρι bwin όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη (21/12) στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην είσοδο του κόσμου στο γήπεδο. Όπως αναφέρουν, θα πρέπει να φέρουν όλοι έγγραφο ταυτοπροσωπίας για να μπουν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ (24/12, 17:15, ΕΡΤ 3), θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Τονίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου προκειμένου να μπορεί να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΔΕΝ διατίθενται εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η «βόμβα» του Γκριγκόνις έφερε την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μονακό
EUROLEAGUE

15:32 - 21.12.2023

Η «βόμβα» του Γκριγκόνις έφερε την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μονακό

Ο Μάριους Γκριγκόνις «υπέγραψε» τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, η οποία ήταν και η πρώτη στην ιστορία της Euroleague κόντρα στους Μονεγάσκους, μετά από 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια. Πιο συγκεκριμένα, Πέμπτη και Παρασκευή από το box office της ΚΑΕ Περιστέρι bwin (17:00-20:00), το Σάββατο από τα εκδοτήρια του γηπέδου (11:00-14:00) και την Κυριακή από τις 14:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία κατά την είσοδο τους στο κλειστό».