Σπανούλης: «Όταν βγάλαμε την σκληράδα και την ποιότητα στην επίθεση φτάσαμε στη νίκη»
i

©InTime

Σπανούλης: «Όταν βγάλαμε την σκληράδα και την ποιότητα στην επίθεση φτάσαμε στη νίκη»

Γιώργος Γαβριλάκης 21:46 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 09.03.2024

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τους λόγους της άνετης επικράτησης απέναντι στον Απόλλωνα

Το Περιστέρι bwin κυριάρχησε στην Πάτρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σεβασμό που τρέφει για τον αντίπαλο.

«Είχαμε ετοιμάσει την ομάδα για ένας εκτός έδρας παιχνίδι που όλοι ξέρουμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν πάντα κίνδυνους. Σεβόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα, για εμένα δεν έχει σημασία η τελευταία θέση που βρίσκεται, τρέφουμε σεβασμό» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε ορισμένα παιδιά που έπαιξαν δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες, κάτι που είναι δύσκολο για την δική μας ομάδα.

Όταν αποφασίσουμε να παίξουμε άμυνα, βάλαμε την σκληράδα μας και την ποιότητα μας στην επίθεση, καταφέραμε και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Βασίλης Σπανούλης στην αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας επέλεξε να ξεκουράσει τον Τζόε Ράγκλαντ που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος όλο αυτό το διάστημα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ώστε να τον έχει πανέτοιμο για την κρίσιμη «μάχη» της προσεχούς Τετάρτης (13/3) με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 5η αγωνιστική του Top-16 του Basketball Champions League.