Σπανούλης: «Να δούμε τι έφταιξε και να προχωρήσουμε μπροστά»

Σπανούλης: «Να δούμε τι έφταιξε και να προχωρήσουμε μπροστά»

Sportal newsroom 01:31 - 01.02.2024

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης δεν είχε πολλά να πει για την ήττα από την Τενερίφη

Την ανωτερότητα της Τενερίφης από την αρχή ως το τέλος του αγώνα αναγνώρισε ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης.

«Συγχαρητήρια στην Τενερίφη για τη νίκη της, δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, εμείς πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας.

Ο αρχηγός του Περιστερίου bwin Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς, δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν θες να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια και ειδικά εδώ στην Τενερίφη, πρέπει να παίζεις 40 λεπτά με ένταση στην άμυνα και ποιότητα στην επίθεση.

Μεσίνα: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, Παναθηναϊκός και Ρεάλ οι καλύτερες ομάδες»
EUROLEAGUE

23:46 - 31.01.2024

Μεσίνα: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, Παναθηναϊκός και Ρεάλ οι καλύτερες ομάδες»

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα την Αρμάνι με 79-62 και ο κόουτς Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ενώ δήλωσε ντροπιασμένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Δεν εκτελούσαμε σωστά, αμυντικά και επιθετικά και για αυτό χάσαμε με 21 πόντους. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να βελτιωθούμε γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».