Ο Τζέιμς έφτασε τον Ντε Κολό και πλέον «κυνηγάει» τον Βασίλη Σπανούλη

Μάικ Τζέιμς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Τζέιμς έφτασε τον Ντε Κολό και πλέον «κυνηγάει» τον Βασίλη Σπανούλη

Παναγιώτης Κατσαφάδος 23:14 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 01.02.2024

Ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε 19 πόντους κόντρα στην Παρτιζάν, έφτασε τον Νάντο Ντε Κολό σε πόντους στην Euroleague και πλέον χρειάζεται 73 πόντους για να περάσει τον Βασίλη Σπανούλη κα να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Σέρβους, σημείωσε 19 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Σημείωσε δηλαδή ακριβώς όσους χρειαζόταν καθώς έφτασε στους 4.383 πόντους και έπιασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ τον Νάντο Ντε Κολό.

Όταν ξεπεράσει τον Ντε Κολό, ο Αμερικανός θα έχει από πάνω του στη λίστα μόνο τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σημείωσε 4.455 πόντους και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό έχει 16.4 πόντους ανά παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν δεν θα δυσκολευτεί να περάσει και τον προπονητή του Περιστερίου.

Έπεσε στο Πριγκιπάτο η Παρτίζαν
EUROLEAGUE

22:06 - 31.01.2024

Έπεσε στο Πριγκιπάτο η Παρτίζαν

Η Μονακό τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Παρτίζαν στις τρεις πρώτες περιόδους, όμως το τελευταίο δεκάλεπτο της ανήκε ολοκληρωτικά και έφτασε στη νίκη με σκορ 85-70. Ο Τζέιμς σημείωσε 19 πόντους και πλέον είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, αφού ξεπέρασε τον Ντε Κολό και πλέον κυνηγάει τον Σπανούλη για την πρωτιά.

🔴Παναθηναϊκός - Μιλάνο 79-62: Πρώτο βιολί η άμυνα, δεύτερο ο Γκριγκόνις! - Sportal Euroleague Show